Reformes integrals Manresa

Disseny i estudi d’interiors per habitatges i locals

Reformes integrals Manresa

A SIAC Arquitectura estem especialitzats en reformes integrals a Manresa. Estàs pensant a fer un canvi en la teva llar o local? Doncs continua llegint perquè això t’interessarà!

Projecte de reforma integral

A SIAC Arquitectura el primer que fem en treballar en una reforma és agafar el pla i senyalitzar a totes les estades els canvis que ens sol·licitis. Per abordar aquests canvis, realitzem una anàlisi amb els punts més forts i febles de la llar o local.

Després, portem a terme una planificació dels canvis. Les reformes solen requerir grans inversions, tant de diners com de materials i treballadors. Per això, com millor sigui la planificació, més precisos podem ser i també més ràpids. Encara que és imprescindible establir una data provisional d’inici i finalització.

El següent pas consisteix en l’elecció del disseny, estil i decoració. A SIAC Arquitectura treballem amb la col·laboració de Construeix SL, que són autèntics professionals en l’estudi d’interiors per habitatges i negocis.

Per al disseny tenim en compte diferents aspectes: busquem un disseny d’acord amb totes les estades i acordem prèviament amb tu l’estil que més t’agradi: avantguardista, clàssic, minimalista… Moltes vegades, per ajudar-te t’indiquem algunes revistes perquè puguis tenir una referència i inspirar-te. I per descomptat, t’assessorarem en tot moment.

Per últim, t’enviarem el pressupost amb tots els treballs detallats. El millor de SIAC Arquitectura és que amb el servei de reformes integrals a Manresa també integrem els serveis relacionats amb la lampisteria, fusteria, pintura, electricitat… Així també ajudem a la teva butxaca.

DEMANA LA TEVA REFORMA

Serveis d’arquitectura a Manresa

A SIAC Arquitectura oferim serveis de qualitat, per això comptem amb una àmplia experiència en el sector amb més de 20 anys executant diversos projectes d’arquitectura, canvi d'us local en habitatges i reformes a Manresa.

Des del nostre despatx t’oferim una gran varietat de serveis perquè puguis viure a la casa dels teus somnis o tenir el local perfecte. A més, també estem especialitzats en treballs d’urbanisme o enginyeria.

El nostre treball va més enllà i també ens dediquem a la redacció de tota classe d’informes i certificats arquitectònics a Manresa:

  • Inspecció Tècnica d’edificis: Obligatòria per aquells edificis que comptes amb més de 45 anys d’antiguitat.
  • Certificat d’Eficiència Energètica: Obligatori per edificis de nova construcció i tots els que vagin a llogar-se o vendre’s.
  • Cèdula d’habitabilitat: Obligatori per donar d’alta subministraments elèctrics com la llum o l’aigua i per llogar o vendre un habitatge.

Vine a SIAC Arquitectura i contacta amb els nostres arquitectes i dissenyadors d’interiors per les reformes integrals a Manresa. Estem especialitzats en reformes per a banys i cuines! A més, sempre busquem l’estalvi energètic perquè no hagis de pagar de més en les teves factures.

TRUCA'NS