Arquitectes a Manresa

Projectes d’arquitectura a mida

A SIAC Arquitectura estaràs atès per un grup de professionals qualificats, en permanent formació i amb una àmplia experiència. El nostre equip d’arquitectes a Manresa està preparat per fer realitat totes les teves idees d’arquitectura, urbanisme o interiorisme, amb projectes a mida de les teves necessitats.

Des del nostre equip d’arquitectes a Manresa et garantim la qualitat. Al llarg dels nostres 20 anys d’experiència hem anat perfeccionant les nostres tècniques, així com adaptant-nos als nous temps. Confiar en SIAC Arquitectura és sinònim de seguretat.

Estem especialitzats en una gran varietat de serveis, sent el nostre punt fort l’interiorisme a les llars i locals, reformes integrals a Manresa, el disseny de projectes per habitatges unifamiliars i plurifamiliars a Manresa i els projectes d’urbanisme i paisatge per a plans parcials, de millora o d’ordenació urbana. I ara també hem obert el nostre camp de treball a l’enginyeria.

Com? Doncs amb la projecció de naus industrials per empreses, el càlcul d’estructures d’acer, formigó, fusta… I també ens encarreguem de l’estudi a les instal·lacions interiors de climatització, distribució de l’aigua, telecomunicacions o sistemes contraincendis.

Llicències d’obra a Manresa

Des del despatx d’arquitectes a Manresa t’oferim un servei integral perquè no hagis de preocupar-te per res. Per això, ens encarreguem també de la tramitació de llicències d’activitat per la posada en marxa de qualsevol activitat econòmica.

Vols construir una casa a Barcelona? Busques un arquitecte per les reformes del teu local? Estàs desitjant donar un canvi al teu entorn amb el redisseny de l’interior de la teva llar? SIAC Arquitectura és el que necessites! Els millors arquitectes de Manresa estan amb nosaltres. No t’ho creus? Doncs segueix llegint o vine a veure’ns.

Despatx d’arquitectes a Manresa

SIAC Arquitectura neix de dos grans arquitectes: Jordi Capellas Farràs i Ramir Ferrer Galbany. Ambdós amb una àmplia i extensa carrera en el sector aconseguint sempre uns resultats excel·lents i la satisfacció dels clients. A més, amb ells posem al teu servei a autèntics professionals d’arquitectes i múltiples col·laboradors per assegurar el millor treball tant en el que respecta a la part tècnica com a la presentació gràfica.  

Jordi Capellas Farràs

(Manresa, 1958)

Jordi Capellas FarràsJordi Capellas és arquitecte a Manresa per l’Escola Superior d’Arquitectura del Vallès des de l’any 1991. Durant la seva etapa d’estudis va col·laborar en Summa Serveis d’Enginyeria i Consultors SA (Manresa), en Larix SA d’Enginyeria (Manresa), a Geomisa (Madrid), en el despatx d’arquitectura d’Antoni Barault (Manresa) i en el despatx professional d’arquitectura de Josep Mª Sarrate.

Entre els anys 1992 i 1995 va ser membre de la societat professional Sarrate Juanola Capellas, Arquitectura SCP. A partir de l’any 1995 va exercir la professió en solitari, fins a l’any 1997 que s’associa amb Ramir Ferrer, constituint l’any 2000 la societat Serveis Interactius d’Arquitectura SLP.

Va ser representant de la Junta General de la Demarcació de Barcelona del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya entre els anys 1996 i 2009 i per l’Assemblea del COAC de 1996 a 2006.

Ramir Ferrer Galbany

(Oliana, 1961)

Ramir Ferrer GalbanyRamir Ferrer és arquitecte a Manresa per l’Escola Superior d’Arquitectura del Vallès des de 1993. Ha col·laborat, durant la seva etapa d’estudiant, en l’estudi d’arquitectura Sarrate Juanola Capellas, Arquitectura SCP en dos períodes: 1986-88 i 1989-93. Va formar part de l’equip que va portar a terme la revisió del Pla General d’Ordenació Urbana de Manresa l’any 1993.

Va col·laborar en els treballs per informar llicències d’obres, ordres d’execució, disciplina urbanística, activitats classificades, expedients d’informació urbanística i atenció ciutadana, adscrit a la Unitat de Llicències de l’Ajuntament de Manresa. L’any 1994 va ser nomenat arquitecte municipal amb càrrec d’interinatge a la Unitat de Llicències de l’Ajuntament de Manresa. L’any 1996 va ser Cap de Negociat d’Obres de la Subunitat d’Obres i Protecció de la Legalitat Urbanística de l’Ajuntament de Manresa.

Des de l’any 1997 exerceix la professió de forma liberal associat amb l’arquitecte Jordi Capellas, constituint la societat Serveis Interactius d’Arquitectura SLP.