Projectes d’arquitectura a Manresa

Al nostre despatx d’arquitectura a Manresa realitzem projectes per habitatges i equipament

Projectes d’arquitectura a ManresaA SIAC Arquitectura comptem amb una àmplia experiència, de més de vint anys en el desenvolupament de projectes d’arquitectura a Manresa; projectes bàsics, projectes executius o llicències i direccions d’obra, a portant solucions per qualsevol tema relacionat amb l’arquitectura. Projectem amb el contacte constant amb els nostres clients, tenint en compte les seves opinions per la realització d’equipaments públics i privats, cases unifamiliars o edificis plurifamiliars, tant per a obra nova com per rehabilitacions.

A SIAC Arquitectura també tenim experiència en la redacció d’informes, dictàmens i peritatges o certificats d’habitabilitat amb la corresponent tramitació de la cèdula d’habitabilitat. De la mateixa manera, redactem informes ITE (Inspecció Tècnica d’Edificis), tramitem l’expedient en l’ajuntament i ens encarreguem de tots els tràmits necessaris.

Oferim un servei totalment adaptat a les necessitats de cada client. Els nostres projectes d’arquitectura a Manresa són exclusius i el reflex Fidel de diferents gustos o estils de vida. Assumim el treball de forma global, amb un servei integral clau en mà que es desenvolupa des de la mateixa concepció de la idea a la mateixa adreça de l’obra. Amb nosaltres tenim la seguretat de comptar amb un aliat de confiança.

Fem realitats els teus millors somnis

jumbotron

Com és la casa en què t’agradaria viure? Tens piscina?, zones verdes per a relaxar-te?, un gran vestidor?, habitacions àmplies i espaioses? Desperta i prepara’t per somiar despert. Nosaltres t’ajudarem a aconseguir-ho.