Estudi d’arquitectura a Manresa

Projectes d’arquitectura, urbanisme. Enginyeria i interiorisme

Estudi d’arquitectura a ManresaBenvinguts a la web de SIAC Arquitectura, l’estudi d’arquitectura a Manresa en el qual les teves millors idees poden fer-se realitat. Iniciem la nostra marxa el 9 de maig de l’any 2000, dedicats des de llavors a projectar i desenvolupar arquitectura, urbanisme i disseny d’interiors per l’administració pública i el sector privat.

Els fundadors del nostre estudi d’arquitectura a Manresa són Jordi Capellas Farràs i Ramir Ferrer Galbany, arquitectes que havien exercit la carrera en solitari des de 1991 i 1993, respectivament. A ells se sumen un grup pluridisciplinari de professionals i nombrosos col·laboradors externs que ens permeten profunditzar des de l’aspecte tècnic fins a la presentació gràfica.

Un dels punts destacats de la nostra trajectòria és la diversitat d’encàrrecs d’arquitectura, reformes i urbanisme que hem assumit. Pel que fa al disseny d’interiors, hem establert el seu desenvolupament a partir de la creació d’un departament amb entitat pròpia com empresa, Construeix SL, vinculada directament a SIAC. Construeix SL, es dedica a l’execució i control dels pressupostos dels projectes propis d’interiorisme.

Projectes d’arquitectura a Manresa

Des del nostre estudi d’arquitectura a Manresa estem especialitzats en els projectes per habitatges unifamiliars i plurifamiliars amb tot un equip de professionals darrere que s’encarreguen de la situació, l’orientació de les façanes, la sostenibilitat… I sempre atenent a les necessitats i desitjos dels nostres clients.

A SIAC Arquitectura també ens encarreguem de la redacció d’informes oficials, certificats o tràmits necessaris per a tota classe de projectes urbanístics a Manresa.

Serveis d’urbanisme a Manresa

A l’estudi d’arquitectura a Manresa, els nostres professionals totalment qualificats s’encarreguen de la realització dels Plans d’Ordenació Urbana Municipals, de les revisions de plans generals urbanístics, les normes subsidiaries de planejament o altres classes de plans parcials, de millora urbana o reparcel·lacions.

Per oferir un servei totalment complet i integral, també fem estudis de mobilitat, avaluacions d’impacte medi ambiental, estudis de paisatge i disseny d’espais exteriors… Amb l’única finalitat de satisfer les necessitats dels nostres clients i amb la qualitat com a premissa.

Projectes i serveis d’enginyeria a Manresa

Com a professionals de l’enginyeria per la construcció a Manresa, dissenyem i projectem naus industrials, edificis d’oficines o el càlcul d’estructures d’acer, formigó o fusta. I el càlcul d’instal·lacions interiors com la climatització, calefacció, distribució d’aigua, sistemes contra incendis, telecomunicacions… A més, ens estem actualitzant i estem començant a implantar sistemes d’energia renovables com l’energia solar tèrmica i fotovoltaica, eòlica, geotèrmia o de biomassa.

Disseny d’interiors a Manresa

Des de l’estudi d’arquitectura a Manresa, SIAC Arquitectura, juntament amb l’empresa Contrueix realitzem tota classe de projectes per al disseny d’interiors, ja siguin habitatges particulars com locals de restauració i oci, comerços, oficines, clíniques i consultoris o instal·lacions esportives. Volem que tinguis i gaudeixis de l’espai dels teus somnis amb la millor qualitat i les majors facilitats.

Qualitat certificada

jumbotron

A SIAC Arquitectura estem certificats amb el sistema de gestió de la qualitat de l’organització UNE-EN-ISO 9001/00 des de l’any 2007.