Enginyeria per a la construcció a Manresa

En el nostre despatx d’arquitectura a Manresa també oferim serveis d’enginyeria per a la construcció

Enginyeria per a la construcció a ManresaA SIAC Arquitectura desenvolupem projectes d’enginyeria per a la construcció a Manresa. Treballem d’acord a les necessitats dels clients que es posen a les nostres mans, siguin particulars, empreses o entitats públiques. A tots ells els brindem solucions personalitzades, amb les opcions més rentables i beneficioses en cada un dels casos. Som un equip multidisciplinari i amb una àmplia experiència.

La d’enginyeria és una secció també arquitectònica, amb la projecció de naus industrials tan comercials com per empreses, edificis d’oficines o càlcul d’estructures d’acer, formigó o fusta. Així mateix, realitzem projectes d’urbanitzacions amb disseny urbà de carrers i places i dimensionats de les instal·lacions: línies d’alta i baixa tensió, enllumenat públic, xarxes de gas o xarxes de sanejament.

Com a professionals de l’enginyeria per a la construcció a Manresa, també fem el càlcul d’instal·lacions interiors: climatització, calefacció, distribució d’aigua, sistemes contraincendis, telecomunicacions i condicionament acústic. Profunditzem amb la implantació d’energies renovables de tot tipus: energia solar tèrmica i fotovoltaica, eòlica, geotèrmia i de biomassa.

 

Oblida’t de la paperassa!

jumbotron

En el nostre despatx d’arquitectura tenim experiència en la tramitació de llicències d’activitat i llicències ambientals per a qualsevol activitat econòmica. No dubtis en consultar-nos.