Arquitectes a Terrassa

Descobreix els serveis que oferim a Terrassa des del nostre despatx d’arquitectes

Donar forma als somnis és fàcil si comptes amb l’ajuda de professionals com el nostre equip d’arquitectes a Terrassa. Des de fa dues dècades, a SIAC Arquitectura ens dediquem a fer realitat les il·lusions dels nostres clients, amb projectes molts personals, que malgasten singularitat, carregats d’identitat pròpia. Els nostres treballs són únics, perquè treballem a mida de les necessitats de qui ens volen contractar.

Comptar amb els serveis dels nostres arquitectes a Terrassa és apostar per l’exclusivitat. A SIAC Arquitectura treballem en total sintonia amb el client, fent nostres els seus millors desitjos. Només d’aquesta manera és possible aconseguir uns resultats que, en tots els casos, superen les seves expectatives.

Abans de posar en marxa el projecte, mantenim diverses reunions amb el client, per conèixer amb detall el que desitja i, d’aquesta manera, poder plasmar els seus objectius. Gràcies a l’experiència que acumulem i a la passió pel nostre treball com arquitectes a Terrassa, aportem idees innovadores, plenes d’inspiració, que conjuguen l’estètic i el pràctic. La nostra imaginació no coneix límits i ens encanten els reptes, una combinació perfecta per crear els projectes singulars.

 

Com podem ajudar-te?

A SIAC Arquitectura entenem el nostre treball de forma global. És per això que actuem en tots els vessants possibles per a uns arquitectes a Terrassa, oferint els nostres serveis tant per construir un habitatge particular com per redactar un pla d’ordenació urbana.

 

Projectes d’arquitectura

Piscina, gran jardí, amplis finestrals, saló diàfan, habitacions grans… Com imagines la teva casa ideal? Sigui com sigui, com arquitectes a Terrassa podem fer-la realitat. A SIAC Arquitectura ens encarreguem de materialitzar totes les teves idees, perquè visquis com sempre has volgut.

En el nostre despatx d’arquitectes a Terrassa fem projectes bàsics i executius, a més de la direcció d’obra, per habitatges unifamiliars, edificis de veïns, oficines, comerços o equipaments públics. Oferim els nostres serveis tant per a obra nova com per a reformes i rehabilitacions. Amb nosaltres sempre tindràs la garantia d’un treball ben fet per a projectes d'arquitectura a Terrassa.

 

Projectes d’interiorisme

Per tenir una casa amb ànima pròpia, cada petit detall ha d’estar pensat a consciència. Si vols viure en un espai tan únic com tu, has de contractar els serveis dels nostres arquitectes a Terrassa. A SIAC Arquitectura aconseguirem dotar de personalitat al teu habitatge, per convertir-la en una autèntica llar.

Els nostres serveis d’interiorisme també són imprescindibles a l’hora de plantejar el local per al seu negoci. Si vols diferenciar-te de la competència i crear un racó exclusiu, posa’t en mans dels nostres arquitectes a Terrassa. Junts crearem un espai singular, que impulsi el teu projecte empresarial aprofitant al màxim el potencial de la seva imatge.

 

Projectes d’urbanisme

Com arquitectes a Terrassa, a SIAC sabem que arquitectura i urbanisme són dues àrees estretament lligades. Per això, al nostre despatx comptem amb especialistes encarregats de gestionar projectes relacionats amb la planificació i ordenació del territori.

Concebem espais per a viure i ser viscuts, espais integrats en l’entorn i que ofereixen serveis als seus ciutadans. Exemples d’ells són els nostres projectes de paisatgisme i parcs urbans o els nostres estudis de mobilitat i impacte ambiental. La planificació és la base dels nostres treballs.

 

Certificats arquitectònics

A SIAC Arquitectura som conscients del múltiple i laboriós papereig que general la nostra activitat. Per això, al nostre despatx d’arquitectes a Terrassa també assumim la gestió administrativa de tota aquesta documentació. Amb nosaltres, no hauràs de preocupar-te per res.

Dins d’aquest àmbit, com arquitectes a Terrassa també estem autoritzats per l’emissió de certificats arquitectònics que acrediten la viabilitat de diferents projectes. En concret, realitzem certificats per la inspecció tècnica d’edificis, eficiència energètica o cèl·lules d’habitabilitat.