Reformes a Terrassa

Tria el nostre estudi d’arquitectura per fer la teva reforma a Terrassa

Reformes a Terrassa

Si estàs pensant a donar-li una rentada de cara completa a la teva casa a SIAC Arquitectura tenim la solució. Al nostre estudi d’arquitectura comptem amb més de 20 anys d’experiència en el sector d’urbanisme i interiorisme per assessorar-te en les teves reformes a Terrassa i atenem les teves necessitats de forma personalitzada.

Els fundadors d’aquest estudi són els arquitectes Jordi Capellas Farràs i Ramir Ferrer Galbany que van exercir la seva carrera en solitari des de 1991 a 1993, respectivament. L’any 2000 funden aquesta companyia de reformes a Manresa sumant a la plantilla un panel de professionals i col·laboradors externs per abastar els aspectes més tècnics fins a la presentació gràfica.

En la nostra trajectòria cal destacar la quantitat i varietat d’encàrrecs que hem dirigit; projectes d’arquitectura, reformes o urbanisme, entre altres. Per al disseny d’interiors, desenvolupem l’activitat des d’un departament amb entitat pròpia creat per a tal fi Construeix SL, vinculada directament a SIAC. A més, es dedica al control i execució dels pressupostos d’aquests projèctes.

Proyecte de reforma a Terrassa

A SIAC Arquitectura no li temem a res i podem brindar-te la nostra ajuda en qualsevol classe de projecte. No importa si cal començar des de zero, si vols convertir el teu antic local en un habitatge o si es tracta d’una reforma menor. Nosaltres prenem el pla i, en una entrevista amb el nostre client, senyalitzem tots els canvis que es volen dur a terme senyalitzant els punts forts i febles de l’obra plantejada.

Després, planifiquem tots els canvis, la inversió requerida tan econòmica, material com en mà d’obra i establim unes dates provisionals d’inici i finalització. Triar el disseny, l’estil i la decoració és el següent graó, buscant un disseny concorde a totes les estades i acordant referències amb tu que puguin inspirar-te.

Ni tan sols has de preocupar-te de la paperassa i tots els tràmits, t’ajudem amb l’obtenció de les llicències necessàries per garantir el compliment de la legalitat vigent sol·licitant-la a la delegació municipal.

Finalment, et fem arribar el pressupost detallat i el projecte complet perquè puguis tenir una idea del resultat abans que tot estigui fet. A més, a SIAC Arquitectura amb el nostre servei de reformes a Terrassa incloem les pertinents obres en electricitat, fusteria, lampisteria i pintura perquè et surti més rendible.

DEMANA PRESSUPORT SENSE COMPROMÍS