Interiorisme a Manresa

En el nostre estudi d’interiorisme a Manresa fem projectes per habitatges i negocis

Interiorisme a ManresaEstètica, disseny i funcionalitat són els pilars que apuntalen els projectes que realitzem a SIAC Arquitectura. Som un estudi d’interiorisme a Manresa especialitzat a crear espais amb ànima, pensats per gaudir i ser viscuts. Dóna igual si es tracta de la teva casa o del local del teu negoci, nosaltres ens encarreguem que llueixi com més t’agradi. En aquest apartat destaca la interrelació amb Construeix SL, constructora pròpia que desenvolupa aquest tipus d’obra nova clau en mà.

Amb l’atenció i l’afecte que mereix un espai interior pensat i planificat al detall, al nostre estudi d’interiorisme a Manresa i de interiorisme a Terrassa realitzem tot tipus de projectes per l’interior de: locals de restauració i oci, espais comercials, oficines, consultoris, clíniques o instal·lacions esportives. De la mateixa manera, a SIAC Arquitectura també podem orientar als nostres clients en construccions d’arquitectura efímera i en estants de fires o exposicions.

Els habitatges particulars són un altre dels àmbits en els quals actuem com especialistes de l’interiorisme a Manresa i projectes d'arquitectura a Terrassa. Treballem tant en cases que nosaltres mateixos hem projectat com en la reforma interior d’aquelles que han sigut realitzades per altres professionals. En tots els casos, creem projectes exclusius i dotats d’identitat pròpia. El nostre objectiu és donar forma a ambients tan únics com les persones que han de gaudir d’ells.

Si ho imagines, podem crear-ho

jumbotron

La distribució d’espais, la il·luminació, els colors, el mobiliari, la decoració… Creem projectes d’interiorisme integrals, en els que cada petit detall contribueix al resultat final. Donem forma a espais nous o reinventem els que ja existeixen, però sempre amb un clar objectiu en ment: que els gaudeixis.