Obra nova a Manresa

Et donem quatre poderoses raons per les quals hauries d’invertir en obra nova

Obra nova a Manresa

Què és preferible: comprar obra nova a Manresa o de segona mà? Si estàs pensant a adquirir un immoble és molt probable que t’hagis fet aquesta pregunta i que encara no tinguis clar quina és la millor alternativa. Per això, volem que descobreixis els avantatges d’invertir en habitatges de recent construcció.

Legalment, es tracta d’aquelles que estan a estrenar i que s’adquireixen al promotor una vegada finalitzada la seva edificació o rehabilitació, a condició que no hagin estat habitades de forma continuada en un termini igual o superior als 2 anys per persones diferents dels adquirents. En la pràctica, també es considera obra nova a la qual es compra sobre pla.

Pot ser que, a priori, es tracti d’una opció que molts consideren menys atractiva que la de l’habitatge usat, ja que aquesta última resulta més barata. No obstant això, existeixen molts i bons motius per apostar per la nova construcció.

Pren nota dels consells que t’oferim des del nostre estudi d’arquitectura a Manresa.

 

Avantatges de l'obra nova

Pagaments flexibles. L’habitual és lliurar el total en el moment de la signatura del contracte de compravenda, un altre 10% durant la construcció i el 80% restant a la signatura de l’escriptura, així hi ha més marge per aconseguir finançament.

Adéu a les reformes. Una vegada acabada, l’habitatge està llest per a entrar a viure i personalitzada a mesura dels teus gustos i necessitats. No hauràs d’invertir més per modificar-la.

Eficiència energètica. L’actual normativa d’edificació exigeix que els habitatges nous siguin eficients des del punt de vista energètic, la qual cosa suposa un considerable estalvi en les factures d’electricitat o calefacció.

Garanties de construcció. Un any per als defectes d’acabats, tres anys pels elements constructius i deu anys pels elements estructurals.

 

SIAC, el teu despatx d’arquitectes a Manresa

jumbotron

Necessites un projecte de reformes o d’obra nova a Terrassa? Busques professionals d’enginyeria per la construcció per a càlculs d’instal·lacions? T’agradaria comptar amb l’assessorament d’un estudi d’interiorisme per fer realitat la casa dels teus somnis?

CONTACTA AMB NOSALTRES ARA!