Nova construcció a Barcelona

Descobreix els avantatges de comprar un habitatge de nova construcció a Barcelona

Si has pensat a adquirir un habitatge i no et decideixes entre el mercat de segona mà o una obra de nova construcció a Barcelona, pren nota dels nostres consells. A SIAC Arquitectura volem que coneguis tots els avantatges de compra sobre pla.

 

Una casa a la teva mida

Vols tenir un gran rebedor? Molt espai perquè juguin els nens?, Un despatx propi?, zones verdes?, piscina?, un bany amb dutxa i banyera?, un vestidor en el teu dormitori? Si vols viure com sempre has somiat, no hi ha dubte que el que necessites és una casa de nova construcció a Barcelona com la que podem oferir-te a SIAC Arquitectura. Llesta per entrar a viure, llesta per fer-te somiar despert.

En el nostre despatx d’arquitectes a Manresa podem donar forma als teus millors desitjos perquè ens apassionen els reptes i perquè comptem amb el millor equip de professionals. Partint d’una bona planificació, donem llum a un projecte a mida de les teves necessitats en el que pots decidir sobre qualsevol element que imaginis: l’estil de l’habitatge, les entrades de llum, la mida de les habitacions, la distribució dels espais comuns, la decoració...

 

Oblida’t de les reformes

Si bé és cert que amb una reforma integral també pots aconseguir un habitatge exclusiu, has de tenir en compte que aquest procés pot generar-te més d’un mal de cap. Per exemple, obres que s’allarguen més del necessari, queixes dels veïns pel soroll, llicències que s’endarrereixen o pressupostos que es disparen a última hora.

En el cas de voler realitzar una reforma en comptes de comprar un habitatge de nova construcció a Barcelona, et recomanem contractar a professionals de confiança com nosaltres. Amb SIAC tindràs la seguretat de viure en la casa dels teus somnis encara que la compris de segona mà. Som especialistes en projectes d’arquitectura per la reforma i rehabilitació d’habitatges.

 

Eficiència energètica

Les obres de nova construcció a Barcelona, com les que fem a SIAC Arquitectura, han de complir amb les exigències bàsiques d’estalviar energia del Codi Tècnic d’Edificació. Les mateixes fan referència a la limitació del consum energètic, la limitació de la demanda energètica, el rendiment de les instal·lacions tèrmiques o l’eficiència energètica de les instal·lacions d’il·luminació.

Això es tradueix en el fet que si compres un habitatge de nova construcció a Barcelona podràs estalviar en la teva factura elèctrica i energètica, en consumir menys llum, gas o calefacció. I de pas contribuiràs a protegir el medi ambient sense cap esforç extra. No és perfecte?

 

Qualitat i garanties

En apostar per obres de nova construcció a Barcelona, t’assegures de comptar amb els millors materials i acabats i fins i tot tens la possibilitat de decidir sobre ells. Prefereixes tarima o marbre?, ceràmica o pedra natural? A SIAC Arquitectura ens adaptem als teus gustos. Portem l’elegància i el bon gust al teu habitatge amb materials de primera qualitat.

En triar la nova construcció a Barcelona també t’assegures que l’obra està garantida pel constructor. D’aquesta manera, disposes de diferents terminis per reclamar si sorgeixen problemes en el teu habitatge, com per exemple goteres, avaries en el sistema elèctric o patologies constructives. Si vols guanyar tranquil·litat, compta amb els serveis del nostre despatx d’arquitectes a Manresa.

 

Vols estrenar casa?

jumbotron

A SIAC Arquitectura posem al teu abast els habitatges més exclusius de nova construcció a Barcelona, capital i província. Contacta amb nosaltres i descobreix que fàcil és viure en la casa dels teus somnis.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS ARA!