Interiorisme a Terrassa

Descobreix les tendències en interiorisme que marcaran aquesta temporada

Interiorisme a Terrassa

Per a convertir una casa en una veritable llar és necessari que aquesta tingui personalitat pròpia. Un assoliment possible gràcies al treball que desenvolupa el nostre equip d’interiorisme a Terrassa.

A SIAC Arquitectura posem a la teva disposició a un grup de professionals amb una àmplia experiència i qualificació en dissenys d’interiors. La nostra creativitat no coneix límits, dóna’ns a conèixer les teves idees i prepara’t per a veure com les fem realitat.

 

Tendències en interiorisme

Si penses en una reforma per canviar l’estil de la teva llar o tens planejat construir-te un habitatge nou, pren nota del que s’emporta. Així és una casa moderna avui dia:

 

Aposta pels materials naturals

Fusta, vímet, bambú o rattán són els grans protagonistes de mobles, accessoris i revestiments. Uns acabats que aporten aquest toc artesanal i orgànic que tant agrada, connectant-nos amb la tradició i també amb la naturalesa.

 

Digues sí al verd

Ben triades, combinades i cuidades, les plantes són capaces d’aportar una lluentor especial a qualsevol espai, fins i tot al més senzill. Millor les de fulles grans i sense flors, per aportar més frescor i naturalitat.

 

Crea espais polivalents

La funcionalitat d’una casa és tan important com la seva estètica, sobretot quan no sobren metres quadrats. Un truc infal·lible per aprofitar l’espai és fer-lo vàlid per a diferents usos. Per exemple, integrar el menjador en la cuina o crear un racó de teletreball en el saló. Per aconseguir-ho, els mobles auxiliars constitueixen un excel·lent aliat.

 

Abraça el minimalisme

Enrere van quedar els temps de mobles grans i recarregats i d’acumular objectes decoratius sense sentit en qualsevol racó de la casa. L’interiorisme actual advoca per la simplicitat, les línies netes i els colors neutres. En una llar acollidora, menys és més.

 

SIAC, el teu estudi d’arquitectura de confiança

jumbotron

Busques arquitectes interioristas o especialistes en interiorisme a Manresa?, necessites un projecte d’arquitectura o urbanisme?, ha de fer reformes a la teva llar i no saps per on començar?, vols assessorament sobre gestió de obra nova o llicències a Manresa?

INFORMA’T SENSE COMPROMÍS