Projectes d’arquitectura a Terrassa

Dissenyem i executem els teus projectes d’arquitectura

Projectes d’arquitectura a Terrassa

A SIAC Arquitectura donem forma a les teves idees. Si busques un estudi que t’ajudi a crear projectes d’arquitectura a Terrassa, contacta amb nosaltres. Després de més de dues en el sector estem preparats per a dissenyar qualsevol obra nova o espai que imaginis; la nostra creativitat no coneix límits.

Apostem per crear propostes a mida de les necessitats de cada client, amb solucions innovadores que sorprenen tant per la seva estètica com per la seva funcionalitat. I és que el nostre objectiu és que els projectes que ideem conquistin a primera vista sense perdre el seu magnetisme una vegada comencen a gaudir-se.

Al nostre estudi t’oferim un servei integral per als teus projectes d’arquitectura a Terrassa. Només has de dir-nos que necessites i nosaltres ens encarreguem de la resta. Des del plantejament inicial a la sol·licitud de permisos o a la direcció d’obra, fins a l’entrega clau en mà. Perquè tu només hagis de preocupar-te per gaudir dels resultats. Així de fàcil, així de còmode.

VULL REBRE MÉS INFORMACIÓ!

 

Tota classe de projectes d’arquitectura

Arquitectura residencial

Elaborem projectes per habitatges unifamiliars i plurifamiliars, d’obra nova o per a reformes a Manresa. A partir del plantejament del client i de les característiques de l’emplaçament, busquem la solució més efectiva. Estem al servei de clients particulars i de professionals.

 

Arquitectura no residencial

Creem dissenys per a oficines, naus industrials, comerços o edificis públics. Podem encarregar-nos tant del projecte executiu com del càlcul de les instal·lacions interiors (telecomunicacions, climatització, aigua…). Enginyeria al servei de la construcció.

 

Disseny d’interiors

A SIAC tenim en compte tots els detalls. Per això al nostre estudi comptem amb un arquitecte interiorista que planifica els espais per treure’ls el màxim partit, pel que fa a la imatge i també a la seva utilitat. La llum, la distribució, el mobiliari… Tot està pensat per crear un conjunt amb identitat pròpia.

Disseny urbà

Els nostres projectes d’arquitectura a Terrassa també s’estenen a l’espai públic. Dissenyem plantejaments que permeten crear zones més practiques, segures i accessibles a les ciutats.

 

 

L’estudi d’arquitectura que necessites

jumbotron

Precises un projecte per al canvi d’ús de local a habitatge a Terrassa?, Vols fer realitat la casa amb la qual sempre has somiat?, Busques assessorament professional per a una reforma? A SIAC Arquitectura tenim totes les respostes. No esperis més i contacta amb nosaltres.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!