Gestió de llicències a Manresa

Descobreix com tramitar les teves llicències d’obra a Manresa

Gestió de llicències a Manresa

Posar en marxa un projecte de construcció o reforma implica, necessàriament, paperassa. Una tasca de la qual no hauràs de tornar a preocupar-te si confies en SIAC Arquitectura: nosaltres ens encarreguem de la gestió de llicències a Manresa.

Realitzem per tu tots els tràmits administratius necessaris per executar obres en habitatges particulars, comunitats de veïns, oficines, negocis, locals comercials, edificis públics o naus industrials. Un procediment obligatori que estableix les bases dels treballs que es faran.

INFORMA’T SENSE COMPROMÍS

 

Sol·licitud de permisos i llicències d’obra a Manresa

Al nostre estudi d’arquitectura t’estalviem haver de contactar amb l’administració local per legalitzar les teves obres i reformes. Oblida’t de perdre els temps per demanar cita prèvia, trucar per telèfon, buscar documentació o emplenar formularis; aquesta tasca queda a les nostres mans.

Aquestes són, entre altres, els tràmits que duem a terme:

Comunicació d’obra menor en habitatges. Necessari per a petites actuacions que no variïn superfícies o volums ni afecten l’estructura i a la distribució interior. Per exemple, reformes de banys i cuines sense alteració d’envans o substitució de portes, finestres, baranes…

Llicència d’edificació. Autoritza noves construccions, grans rehabilitacions en edificacions existents i obres que suposen una variació essencial en la composició general exterior, la volumetria o el sistema estructural.

Pròrroga de llicències d’obra. Es demana quan els treballs es retarden i cal ampliar els terminis d’aquests. Si el temps estimat finalitza, la llicència expedida en un inici caduca, per la qual cosa manca de validesa a tots els efectes.

Llicència d’enderrocament. Obligatòria quan els treballs suposin la demolició total o de part d’una obra, instal·lació o edificació.

Llicència de primera ocupació parcial. Requerida en aquells edificis que siguin de nova construcció o que s’hagin sotmès a una rehabilitació integral.

 

SIAC, els teus arquitectes de confiança

jumbotron

Necessites pressupostos per a un projecte d’arquitectura, urbanisme o interiorisme? Vols saber com sol·licitar una llicència d’obra? Busques professionals per a projectes de reformes a Manresa o Terrassa?

CONTACTA AMB NOSALTRES