Llicència d'obra a Terrassa

Servei de signatura de projectes d'obra

Estàs buscant un estudi d'arquitectura a Terrassa per a dur a terme una reforma, una readaptació d'un local o una ampliació d'un negoci? Si ets un particular o un empresari interessat a executar una obra necessitaràs que un arquitecte signi els dissenys i els plans d'aquesta intervenció.

Una llicència d'obra, per tant, és un permís o autorització que concedeix una autoritat governamental per a realitzar una construcció, remodelació o reparació en una propietat. La instància encarregada sol ser l'ajuntament i és un requisit legal imprescindible per a confirmar que l'obra compleixi amb les condicions de seguretat pertinents.

Si necessites fer una obra a Terrassa, el nostre estudi SIAC Arquitectura té la capacitat de redactar els informes i dissenyar els plans necessaris perquè les autoritats et concedeixin aquesta llicència. Quan comproven que tot és correcte, et concediran el permís i podràs començar a construir de manera legal.

Com contractar projectes d'arquitectura?

Els projectes d'arquitectura han de complir amb els requisits legals i tècnics exigits per Urbanisme. Aquests documents ens serveixen per a obtenir la llicència d'obra a Terrassa. L'estudi de SIAC Arquitectura té una dilatada experiència de més de vint anys amb clients públics i privats.

Entre aquests projectes destaquen els plans dissenyats per a construir habitatges unifamiliars, habitatges plurifamiliars, projectes d'obra nova i per descomptat, rehabilitacions.

En cadascun d'ells ens adaptem a les necessitats dels nostres clients, als seus gustos i interessos. En funció de les seves inquietuds podem fer projectes que prevalguin el seu disseny estètic o, per contra, uns altres que busquin ser més efectius.

Sigui quina sigui la teva idea, explica'ns-la. Confia en el servei de gestió de llicències a Manresa e Terrassa de SIAC Arquitectura i et donarem el millor assessorament per a comunicar-te amb l'Ajuntament i aconseguir el teu permís d'obra en el menor temps possible i sense costos addicionals. Només hauràs de fer front al pagament de les taxes vigents que poden variar en funció de la magnitud de l'obra (metres quadrats, superfície, materials, etc…)

Finalment, recorda que a SIAC Arquitectura donem una cobertura integral a tots els serveis que pugui necessitar el teu habitatge. Si estàs pensant a llogar-la o vols fer-te amb un certificat d'eficiència energètica per a augmentar el seu valor, contacta amb l'equip tècnic del nostre despatx i estarem encantats d'ajudar-te a obtenir aquests documents.

.