Arquitecte interiorista a Terrassa

Avantatges de contractar un arquitecte interiorista per als teus projectes

Arquitecte interiorista a Terrassa

A SIAC Arquitectura treballem els espais interiors com ningú. Planifiquem cada detall amb l’objectiu que resultin únics tant per la seva estètica com per la seva funcionalitat. Si necessites un arquitecte interiorista a Terrassa, no dubtis a trucar-nos.

Amb el nostre estudi tindràs la seguretat de posar-te en mans d’autèntics professionals. Ens avalen més de 20 anys de treball i un equip humà altament qualificat i en permanent formació. No deixem d’innovar, d’aprendre, de renovar-nos, amb l’objectiu de posar al teu abast la solució que necessites.

Treballem de manera cent per cent personalitzada. Abordem cada projecte individualment, ajustant-nos als gustos i necessitats de cada client. Escoltem les teves idees i et proposem les nostres, per donar forma als projectes d’arquitectura a Terrassa amb els quals sempre has somiat.

DESCOBREIX ELS NOSTRES TREBALLS

 

Perquè contractar un arquitecte interiorista?

Ja sigui en un habitatge particular, en una oficina o en un restaurant, el disseny de l’interior és una de les parts més importants en cada projecte d’obra, tant si parlem de reformes com de nova construcció a Barcelona.

No es tracta únicament de decorar l’espai (que també), sinó d’adequar-lo per aprofitar al màxim tot el seu potencial. Un arquitecte interiorista com el del nostre despatx estudia els punts forts i febles de cada lloc, per aportar solucions que potenciïn els primers i eliminin o dissimulin els segons.

Per exemple, en una casa que necessita més espai de magatzematge pot proposar la creació d’un armari encastat en el passadís o en una cuina amb poca llum pot plantejar la instal·lació d’una finestra interior que connecti amb el saló i aporti més lluminositat.

En el cas d’un negoci, la intervenció d’un interiorista també resulta de gran utilitat. Ho és perquè possibilita la creació d’espais únics que ajuden a diferenciar-se de la competència i a guanyar, d’aquesta manera, punts entre els potencials clients.

En el disseny d’interiors es treballa, fonamentalment, sobre l’estructura i la distribució de l’espai, més enllà dels aspectes estètics. L’objectiu és aportar solucions que donin resposta a les necessitats concretes de cada client.

 

Som els teus arquitectes a Terrassa

jumbotron

A SIAC som especialistes en projectes d’arquitectura, interiorisme, urbanisme i enginyeria per la construcció. Contacta amb nosaltres i descobreix tot el que podem oferir-te.

SOL·LICITA PRESSUPOST SENSE COMPROMÍS!