Projectes de cases a Manresa

Construcció de cases modernes a Barcelona

Si estàs buscant la manera de construir la casa dels teus somnis i no saps on acudir, en l'estudi de SIAC Arquitectura tenim la resposta a totes les teves preguntes. Qualsevol qüestió sobre terminis, pressupostos o millors materials per a utilitzar seran resoltes pel nostre equip d'experts. Professionals de l'arquitectura amb una àmplia experiència dissenyant i signant projectes de cases a Manresa.

Els projectes de casa són elaborats per diferents professionals, depenent de l'abast del projecte i les regulacions locals. Els arquitectes i els enginyers civils són els professionals més comuns que s'encarreguen de dissenyar projectes de cases.

No obstant això, no tots els dissenyadors d'interiors, paisatgistes i altres especialistes que poden treballar en el projecte de la casa per a agregar valor i funcionalitat són capaces de signar un projecte.

A SIAC Arquitectura podem signar tota mena de projectes, incloc aquells per a canviar l'ús d'un local a un habitatge a Manresa.

Etapes d'un projecte d'obra

Els passos típics en l'elaboració d'un projecte de casa inclouen:

 • Reunió amb el client: els nostres arquitectes es reuneixen amb els clients interessats a contractar el servei de Projecte d'Obra. S'acorden les condicions, els terminis i el pressupost disponible per a la construcció o reforma.
 • Inspecció del lloc: el professional a càrrec visitarà el terreny per a avaluar les possibilitats i limitacions del terreny.
 • Conceptualització i disseny preliminar: realitzem esbossos i plans preliminars que incloguin la distribució dels espais, l'estructura, les instal·lacions i els detalls estètics.
 • Elaboració del projecte executiu: una vegada definit el disseny preliminar, s'elaborarà el projecte executiu, que inclou plans detallats, especificacions tècniques i un pressupost estimat.
 • Tramitació de permisos: gestionem amb l'administració els permisos necessaris per a construir la casa, que varien segons la ubicació i les regulacions locals.
 • Construcció: amb els permisos i el projecte aprovat, es procedirà a la construcció de la casa, seguint el projecte executiu i les especificacions tècniques.

Quines cases es poden construir?

Existeixen diferents tipus de projectes de casa, depenent de l'estil arquitectònic, la grandària, la funcionalitat i el pressupost disponible. Alguns dels tipus de projectes de casa més comuns que treballem a SIAC Arquitectura són:

 • Cases unifamiliars: habitatges d'un o dos dormitoris dissenyats per a albergar a una família.
 • Cases plurifamiliars: són habitatges dissenyats per a albergar a famílies més nombroses, mascotes, etc….
 • Cases modulars o prefabricades: són habitatges construïts en fàbrica i assemblades en el lloc. Molt fàcils d'instal·lar en qualsevol lloc.
 • Cases ecològiques: són habitatges dissenyats per a minimitzar l'impacte ambiental i reduir el consum d'energia.
 • Cases de luxe: són habitatges dissenyats amb materials i acabats d'alta qualitat i amb amplis espais i comoditats.