Construir una casa a Barcelona

T’oferim un servei integral per a construir una casa mida a Barcelona

Si estàs pensant a construir una casa a Barcelona, contacta amb nosaltres. A SIAC Arquitectura t’ajudem a fer realitat els teus millors desitjos, encarregant-nos de tot perquè tu només hagis de preocupar-te per gaudir dels resultats.

En ser un despatx multidisciplinari, comptem amb tots els professionals necessaris a l’hora de construir una casa a Barcelona: arquitectes, aparelladors, enginyers, perits, constructors, directors d’obra… Amb nosaltres tindràs la seguretat d’estar en bones mans, les d’un equip qualificat i preparat per donar forma als teus somnis.

No ho dubtis, truca’ns al 93 872 61 19 i sol·licita pressupost sense compromís. A SIAC Arquitectura estudiarem les teves idees de forma minuciosa, per posar al teu abast les solucions més creatives que puguis imaginar. I a preus que realment et sorprendran! Si vols viure com sempre has somiat, som els arquitectes que necessites per construir una casa a Barcelona.

 

Habitatges a mida i clau en mà

A SIAC Arquitectura t’ajudem a gaudir d’una llar exclusiva, reflex dels teus gustos i del teu estil de vida. Assumim la totalitat del projecte, gestionant-ho i coordinant-ho des del primer a l’últim detall, amb la finalitat d’aconseguir resultats que superin les teves expectatives.

El primer és triar el terreny per a construir una casa a Barcelona. Si encara no ho tens, podem visitar amb tu diferents parcel·les, aconsellant-te sobre les opcions de cada una, amb la finalitat que puguis seleccionar la més adequada. El mateix assessorament que et prestarem si ja ets l’amo del terreny.

Una vegada adquirida la parcel·la per a construir una casa a Barcelona, realitzem els corresponents estudis fotogràfics i geotècnics, i sobre la base d’això, l’avantprojecte del qual serà la teva llar a mida.

A continuació, ens encarreguem de la documentació tècnica necessària per a construir una casa a Barcelona, que inclou el projecte bàsic i el projecte executiu. I una vegada que tota la paperassa està en marxa, comencem amb l’obra.

Treballem amb la nostra pròpia constructora, Construeix SL, oferint un servei clau en mà per a construir una casa a Barcelona. Ens encarreguem tant de la construcció en si com de controlar la seguretat de l’obra, comprovar els treballs que es realitzen o resoldre els problemes que puguin sorgir durant aquests. També ens ocupem de les llicències o de la contractació dels subministraments.